Risteilyt


RISTEILYKESÄ 2016!
Napapiirin ylitys Taivaan tulien maisemissa

Tiedustelut
Lasse Ketonen 040 50 40 577

HUOM! Lähtöpaikka on ABC:n ranta

AIKATAULUT JA HINNAT – KESÄ 2016

Vakiolähdöt klo 12.00 ABC:n rannasta keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Päivät milloin risteillään aina säävarauksella.

Liput ostetaan laivalta. Käteisen lisäksi kaikki kortit käyvät (Electron myös).

KEMIJÄRVEN MAISEMARISTEILY
Keskiviikko ja perjantai

Kuljetaan rantoja pitkin Kemijärven pitkän sillan alta kohti Halosenrannan reittiä. Ylitetään piilopato ja ohitetaan Kalkonniemi. Käänytään Noidanselällä ja palataan Isonkylän rantareittiä takaisin Pajulammelle ABC:n laituriin.
Kesto: Noin 2 tuntia. 

Hinnat
– Aikuiset 20€
– Opiskelijat 15€
– Lapset alle 12v 10€

NAPAPIIRITN YLITYS
Sunnuntai

Laiva kulkee vanhaa uittoreittiä Kemijärven ulapalla. Kauniita rantamaisemia ihaillen ohitamme Halosenniemen ja Kalkonniemen. Saavumme Tossan- ja Isolleselälle sekä Luuksinsalmeen, missä ylitämme Napapiirin. Ailanganniemen hiekkarannat siintävät etelässä, kun käännymme paluumatkalle. Paluureitti kulkee Kenttäniemen, Hiekkaniemen, Ämmänniemen, Kalkonniemen ja Isokylän kautta takaisin Uitonniemen rantaan. Matkalla on suomenkielinen selostus alueen historiasta ja Taivaan tulet -sarjan kuvauspaikoista.
Kesto: Noin 3 tuntia. 

Hinnat
– Aikuiset 25€
– Opiskelijat 20€
– Lapset alle 12v 10€

TARJOILUT

Risteilyllä on tarjolla kahvia, pullaa, virvokkeita sekä makeisia, laivalla on myös A-oikeudet. Lisäksi valikoimasta löytyy Napapiirin ylitys -rintapinssejä.

TILAUSRISTEILYT TAIVAAN TULIEN MAISEMISSA

Järjestämme myös tilauksesta risteilyjä Kemijärvellä ja Kemijoella aina Pelkosenniemelle, Luusuaan, Suomulle ja Räisälään saakka. Suosittuja risteilyjä ovat mm. häät, perhejuhlat, luokkakokoukset, yritysretket, kokoukset ja yöttömän yön risteilyt. Autamme mielellämme tilaisuuksien järjestelyissä kokonaisvaltaisesti. Tilausristeilylle voi myös tilata tarjottavia kuten voileipiä, täytettyjä patonkeja, erilaisia pullia ja kakkuja, keittoa lisukkeineen, kiusauksia ja laatikoita.

KYLÄRISTEILYT

Kyläristeilyjä järjestetään Oinaan kylälle, Räisälään (Suomulle), Kostamoon ja Luusuaan (teatteriristeilyt). Ota yhteyttä tämän kesän aikatauluista!