Risteilyt


Risteilykesä 2017
Napapiirin ylitys Taivaan tulien maisemissa
– Tänä kesänä teemme ainoastaan tilausreisteilyjä.

Tiedustelut (tilausristeilyt)
Lasse Ketonen 040 50 40 577

M/S Ahdin kotisatama on Uitonniemessä,
mutta lähdöt tilauksesta myös muualta Kemijärvellä

Järjestämme tilauksesta risteilyjä Kemijärvellä ja Kemijoella aina Pelkosenniemelle, Luusuaan, Suomulle ja Räisälään saakka. Suosittuja risteilyjä ovat mm. häät, perhejuhlat, luokkakokoukset, yritysretket, kokoukset ja yöttömän yön risteilyt. Autamme mielellämme tilaisuuksien järjestelyissä kokonaisvaltaisesti. Tilausristeilylle voi myös tilata tarjottavia kuten voileipiä, täytettyjä patonkeja, erilaisia pullia ja kakkuja, keittoa lisukkeineen, kiusauksia ja laatikoita. Alle muutama esimerkkiristeily.

Kemijärven maisemaristeily

Kuljetaan rantoja pitkin Kemijärven pitkän sillan alta kohti Halosenrannan reittiä. Ylitetään piilopato ja ohitetaan Kalkonniemi. Käänytään Noidanselällä ja palataan Isonkylän rantareittiä takaisin Pajulammelle ABC:n laituriin.
Kesto: Noin 2 tuntia.

Napapiirin ylitys

Laiva kulkee vanhaa uittoreittiä Kemijärven ulapalla. Kauniita rantamaisemia ihaillen ohitamme Halosenniemen ja Kalkonniemen. Saavumme Tossan- ja Isolleselälle sekä Luuksinsalmeen, missä ylitämme Napapiirin. Ailanganniemen hiekkarannat siintävät etelässä, kun käännymme paluumatkalle. Paluureitti kulkee Kenttäniemen, Hiekkaniemen, Ämmänniemen, Kalkonniemen ja Isokylän kautta takaisin Uitonniemen rantaan. Matkalla on suomenkielinen selostus alueen historiasta ja Taivaan tulet -sarjan kuvauspaikoista.
Kesto: Noin 3 tuntia.

Kyläristeilyt

Kyläristeilyjä järjestetään Oinaan kylälle, Räisälään (Suomulle), Kostamoon ja Luusuaan (teatteriristeilyt). Ota yhteyttä tämän kesän aikatauluista!