Muut palvelut


KOKOUSPALVELUT UITONNIEMESSÄ

uitonniemi_kattaus

uitonpirtti_aamiainen

sukukokous

Vietä kokouksesi onnistuneesti Uitonniemessä. Tilamme soveltuvat monenlaisiin tilaisuuksiin aina erisuuruisista kokouksista koulutuksiin ja lehdistötilaisuuksiin. Kuvia tiloistamme löydät kuvagallerian puolelta. Uitonpirtin kokoustilat soveltuvat 2- 60, Wanhan Aitan kokoustilat 2- 60 ja Saunakammarin tilat noin 2-12 henkilölle. Sauna ja saunakammari takkoineen ovat lisäksi vuokrattavissa tilauksesta. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme sinulle sopivan kokouksen!

JUHLAPALVELUT

juhlat_wanha_aitta

tilaus

ahti-2

Uitonniemi tarjoaa upeat puitteet monenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Häät, pikkujoulut, syntymäpäivät, muistotilaisuudet, luokkakokoukset, saunaillat ja muut juhlatilaisuudet järjestyvät kaikki meillä. Tilausravintolamme tarjoaa monenlaisia herkkuja aina kokouskahveista ja cocktail-paloista useampien ruokalajien á la carte -illallisiin paikallisia raaka-aineita hyödyntäen. Autamme myös mielellämme kaikessa suunnittelussa.

OHJELMAPALVELUT

Kota metsässä

Moottorikelkkaretkellä

Poroajelua talvella

Kesällä järjestämme risteilyjä Kemijärvellä ja Kemijoella tilauksesta ja viikoittain aikataulutetusti juhannuksesta koulujen alkamiseen asti. Talvella välitämme poro-, husky- ja moottorikelkkasafareita Kemijärven erätulille tilauksesta yhteistyökumppaneidemme kanssa.

VUOKRAUS

melonta

Lumikengillä metsässä

Melontaa kanooteilla
 
 
 
 
 
 
 
Vuokrattavana soutuvene (4 henkilöä), viisi kanoottia (2 henkilöä), kajakki (1 henkilö) ja kirkkovene (12 henkilöä). Kesäaikaan vuokraamme myös esimerkiksi kalastusvälineitä, pelastusliivejä ja kahta skootteria. Talven aktiviteetteihin meiltä saa potkureita ja pulkkia.

YHTEYSTIETOMME

Huom! Varaukset ja aamiaisbuffet Mestarin Kievarissa
Varaukset: 

Uitonpirtti, Rantahotelli ja tilaukset
Kaija Saariniemi puh. 040 742 0618

Risteilyt
Lasse Ketonen puh. 040 50 40 577