Muut palvelut

KOKOUSPALVELUT UITONNIEMESSÄ

uitonniemi_kattaus

uitonpirtti_aamiainen

sukukokous

Vietä kokouksesi onnistuneesti Uitonniemessä. Tilamme soveltuvat monenlaisiin tilaisuuksiin aina erisuuruisista kokouksista koulutuksiin ja lehdistötilaisuuksiin. Kuvia tiloistamme löydät kuvagallerian puolelta. Uitonpirtin kokoustilat soveltuvat 2- 60, Wanhan Aitan kokoustilat 2- 60 ja Saunakammarin tilat noin 2-12 henkilölle. Sauna ja saunakammari takkoineen ovat lisäksi vuokrattavissa tilauksesta. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme sinulle sopivan kokouksen!

JUHLAPALVELUT

juhlat_wanha_aitta

tilaus

ahti-2

Uitonniemi tarjoaa upeat puitteet monenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Häät, pikkujoulut, syntymäpäivät, muistotilaisuudet, luokkakokoukset, saunaillat ja muut juhlatilaisuudet järjestyvät kaikki meillä. Tilausravintolamme tarjoaa monenlaisia herkkuja aina kokouskahveista ja cocktail-paloista useampien ruokalajien á la carte -illallisiin paikallisia raaka-aineita hyödyntäen. Autamme myös mielellämme kaikessa suunnittelussa.

OHJELMAPALVELUT

Kota metsässä

Moottorikelkkaretkellä

Poroajelua talvella

Talvella välitämme poro-, husky- ja moottorikelkkasafareita Kemijärven erätulille tilauksesta yhteistyökumppaneidemme kanssa.

melonta

Lumikengillä metsässä

Melontaa kanooteilla
 
 
 
 
 
 
 

YHTEYSTIETOMME

Uitonpirtti, Rantahotelli ja tilaukset
Johanna Korkeaoja puh. +358 50 467 3331